Software ontwikkeling op maat

Het maken van een (web)applicatie, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het beheren van uw bedrijfskritische systemen.
Wij doen het allemaal.
 

Over ons

Wij zijn 2 broers die – misschien wel om die reden – dezelfde passie delen: het programmeren van software. Na een studie informatica die we beiden volgden, zijn we Van Oers gestart. Wat ons kenmerkt is een sterke drive om voor elk software-probleem een oplossing te vinden. Door onszelf en elkaar hierin altijd tot het uiterste te pushen, zijn we uitgegroeid tot specialisten in ons vakgebied. Inmiddels beheersen we, met meer dan 10 jaar ervaring, tal van systemen en talen waarin software geschreven wordt. Onze deskundigheid zie je bijvoorbeeld goed terug in de projecten die we overnemen van andere partijen die vastlopen in het ontwikkelproces. Als we zo’n project met behulp van onze expertise weer lopend krijgen, geeft ons dat veel voldoening.


Maar ons vak bestaat uit veel meer dan het vinden van technische software-oplossingen. We zijn daarnaast ook projectmanagers die in nauwe samenwerking met u als klant software-ontwikkeltrajecten begeleiden. Het onderhouden van klantcontacten doen we met veel plezier. We zijn allebei sociale personen en bouwen graag een persoonlijke werkrelatie met onze klanten op. Hierin maken we echt het verschil met het sociaal minder sterke, stereotype softwareontwikkelaar. We houden verder van heldere communicatie, dus hoe technisch onze werkzaamheden ook zijn, we kunnen het altijd in begrijpelijke taal aan u uitleggen. We merken dat onze klanten dit aan ons waarderen.


Werkwijze

Of het nu gaat om de bouw van een nieuwe webapplicatie, het automatiseren van taken, het maken van een portal of het doorontwikkelen van bestaande software, het begint altijd met het in kaart brengen van uw vraag. Hierbij ligt de focus niet alleen op de techniek, maar ook op het rendement dat u als organisatie met de oplossing behaalt. Als we alles goed voor ogen hebben, stellen we een projectplan op waarin we hoofd- en subdoelen bepalen. Door taken op te delen en gebruik te maken van agile-ontwikkelmethodieken zoals SCRUM en Kanban, weet iedereen wat er moet gebeuren en houdt u overzicht op het proces. Binnen zo’n proces zorgen we ervoor dat er genoeg contactmomenten zijn om zaken af te stemmen en eventuele vragen te beantwoorden. Met deze aanpak werken we samen toe naar een eindproduct: hoogwaardige, efficiënte software die met u meegroeit.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een afspraak?

Tel. +31 (0)88-7305959