Software ontwikkeling op maat

Het maken van een (web)applicatie, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het beheren van uw bedrijfskritische systemen.
Wij doen het allemaal.

Bij alles wat we doen denken wij na over de toegevoegde waarde die het biedt voor uw organisatie. Wij zijn betrokken en geven altijd helder en concreet advies. Onze klanten waarderen dit en betrekken ons graag als strategisch partner.

Wij zijn twee broers met een passie voor het bedenken en ontwikkelen van automatiseringsoplossingen. Dankzij meer dan een decennia aan werkervaring als softwareontwikkelaar en ondernemer beschikken wij over zeer brede kennis en zijn daardoor breed inzetbaar.


Of het nu gaat om de bouw van een nieuwe webapplicatie, het automatiseren van administratieve taken of het ontwikkelen van een portal, intranet of platform. Vanwege onze ervaring en brede kennis zijn wij ook heel erg goed in het doorontwikkelen van uw bestaande (web)applicatie!

Wij maken gebruik van agile-ontwikkelmethodieken zoals SCRUM en Kanban. Hierdoor blijft u tijdens het ontwikkeltraject nauw betrokken en behoudt u de regie. Verder maken wij gebruik van bewezen technieken en (open source) software. Het resultaat is hoogwaardige software die met u mee kan groeien!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een afspraak?

Tel. +31 (0)88-7305959

Onze werkwijze

Focus op waarde

Het toevoegen van waarde, dat is waar het om draait. Tegelijkertijd is het ontwikkelen van een (web)applicatie of het toevoegen van functionaliteit kostbaar. De focus ligt dan ook vaak (onterecht) op de kosten. Doordat wij juist de focus leggen op business value kan er bespaart worden op zaken die uiteindelijk weinig opleveren. Samen met de klant bekijken we de situatie en leggen we de prioriteit bij dat wat waarde toevoegt. Hierdoor bent u verzekerd van maximaal resultaat!

Agile

Tijdens het ontwikkeltraject passen wij Agile methoden toe zoals Scrum en Kanban. Dit zorgt ervoor dat u nauw betrokken bent bij de ontwikkeling en voortgang.
Bij de start van een project zijn meestal niet alle details bekend. Daarnaast ontstaan nieuwe inzichten gedurende een project. De Agile methodiek kan daarop inspelen en zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden.
Nieuwe functionaliteit wordt frequent en in korte tijd opgeleverd, waardoor u snel profiteert van de toevoegingen!

Time-to-market

Het ontwikkelen van een (web)applicatie is een tijdrovend proces. U wilt het liefst zo snel mogelijk resultaat.
Doordat wij onze Agile-aanpak combineren met bewezen technieken en (open source) software, kunnen we nieuwe functionaliteit vroegtijdig opleveren. Hierdoor profiteert u snel van uw investering.
Fouten die zijn gemaakt tijdens de ontwikkeling vormen de grootste belemmering voor verdere ontwikkeling. Met onze aanpak leveren wij niet alleen snel, maar vooral kwalitatieve oplossingen. Dit voorkomt belemmeringen in de ontwikkeling later in het traject en na afronding.
Kortom, software die gebouwd is om met u mee te groeien!

De klant centraal

Wij ontwikkelen oplossingen die naadloos aansluiten bij uw bedrijf, werkwijze en gebruikers. Door goed te luisteren en actief mee te denken komen we snel tot de kern en werken we samen aan de beste oplossing. Hierbij durven wij vooruit te kijken. Want snel een werkbare oplossing leveren is prachtig. Maar werkt de oplossing ook nog over een jaar, of over twee jaar?
Waar liggen de grenzen? En wat zijn de kosten, nu en in de toekomst.
Door u te voorzien van een eerlijk, helder en concreet advies weet u altijd waar u staat. Op deze manier helpen wij u de juiste beslissing te nemen.